+31-6-30648995 info@secmetaal.nl

Werkzaamheden

SECmetaal houdt zich vooral bezig met projecten. Enkele voorbeelden van deze projecten zijn te zien op de homepagina , maar ook terug te vinden op onze Facebookpagina .

Bij elk project wordt naar de huidige situatie gekeken en worden de wensen van de klant aangehoord. Daarna kijkt SECmetaal naar wat we voor u kunnen betekenen bij het project. Veelal wordt er na overleg een principe/overzichtstekening ter goedkeuring/beoordeling toegestuurd.

Ook machineonderdelen en machinebouw kan door ons gerealiseerd worden. Daarbij kan worden gedacht aan verspanende werkzaamheden conventioneel draaien en frezen. Ook voor het plaatwerk kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld Staal, RVS en aluminium. Verder beschikt SECmetaal over de benodigde lascertificaten, waardoor veel laswerken geen probleem zijn. Als u meer wilt weten over wat SECmetaal voor u kan beteken kunt u contact met ons opnemen


Machinebouw

Voor machinebouw bent u bij SECmetaal aan het juiste adres. Wij hebben alle ingrediƫnten in eigen huis als het gaat om de ontwerpfase, realisatiefase en montage/onderhoudsfase. Daarom kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. De machines ontwerpen wij in 3D waardoor alles goed in beeld kan worden gebracht en alle details met de klant besproken kunnen worden. Wij gaan voor een zo efficiƫnt mogelijk ontwerp en kijken secuur naar de juiste materiaalkeuze en de bereikbaarheid voor eventuele onderhoud/service. De realisatiefase voeren wij geheel uit in onze eigen werkplaats waardoor wij ook altijd een proefopstelling kunnen maken. Wij installeren de machine bij u op locatie en kunnen eventueel in onderling overleg ook onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren. De machines die wij ontwikkelen hebben met name betrekking op de afval- en recycle industrie.