+31-6-30648995    info@secmetaal.nl

Over SECmetaal

SECmetaal is een jong bedrijf, opgericht in september 2018. SECmetaal houdt zich sindsdien vooral bezig met, maar is ook gespecialiseerd in, werkzaamheden op het gebied van engineering en constructie. Daarom staat SEC ook voor Suijkerbuijk, Engineering en Constructie.

Een voorbeeld van de werkzaamheden waarin SECmetaal gespecialiseerd is, is het ontwerpen en maken van onderdelen voor de machinebouw. Verder kan u ook bij SECmetaal terecht voor onder andere laswerkzaamheden, montage en onderhoud.

Werkzaamheden

SECmetaal is in staat om voor uw bedrijf een totaaloplossing te bieden, van het tekenwerk tot de montage en onderhoud. Het vervaardigen van onderdelen, voor bijvoorbeeld machines, en constructies vindt plaats in de werkplaats van SECmetaal. Ook het laswerk kan in de werkplaats van SECmetaal plaatsvinden.

Het is ook mogelijk om werkzaamheden op locatie uit te laten voeren. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan over laswerkzaamheden of montage- en onderhoudswerkzaamheden.

De werkzaamheden die SECmetaal standaard voor u kan uitvoeren zijn: engineering, constructie, ( onderdelen ) machinebouw, las- en reparatiewerkzaamheden, stalen ( binnen ) deuren, montage en onderhoud.

Staan de door u gewenste werkzaamheden er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Projecten

Ondanks het feit dat SECmetaal een jong bedrijf is, hebben wij al diverse projecten kunnen doen. Verder op de pagina ziet u enkele foto's van deze projecten. Als u up-to-date wilt blijven met al onze projecten, dan kunt u ons volgens op Facebook.

Ook de projecten kan SECmetaal van de tekenfase tot aan de montage en onderhoudsfase voor u uitvoeren.Projecten